Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Penafian

1. Laman ini tidak bertanggungjawab atas sebarang kaitan dan akibat sama ada langsung atau tidak langsung mengenai tindakan diambil berdasarkan kandungan, maklumat, pautan atau bahan lain yang terdapat di dalam laman ini.

2. Kandungan laman ini hanyalah sebagai RUJUKAN dan PANDUAN sahaja, tiada kaitan secara langsung dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) mahupun Jabatan Perkhidmatan Awan (JPA) atau badan berkanun kerajaan yang lain. 

3. Laman ini juga TIDAK menyediakan sebarang bentuk SOALAN RAMALAN ataupun SOALAN BOCOR bagi mana-mana peperiksaan online atau temu duga untuk jawatan dalam SPA Kerjaya Kerajaan.

4. Apa yang laman ini sediakan adalah BANTUAN PERSEDIAAN calon untuk menduduki peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon serta dilengkapi dengan nota-nota dan latih tubi sebagai persediaan peperiksaan seperti mana peperiksaan PMR, SPM, STPM dan sebagainya.

5. Laman ini juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Kemas kini: 23 Oktober 2021