Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Penolong Juruaudit Gred W29

Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Penolong Juruaudit Gred W29

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) telah mengeluarkan tarikh bagi Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) bagi jawatan Penolong Juruaudit Gred W29 bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Audit Negara. Peperiksaan Online tersebut akan diadakan pada 19 Ogos 2021 bermula jam 2:00 petang - 3:00 petang.

Untuk itu anda boleh membuat semakan Peperiksaan Online memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE), Penolong Juruaudit Gred W29 pada pautan di bawah:

Semakan


Calon-calon yang lulus Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Penolong Juruaudit Gred W29 sahaja akan dipanggil ke Ujian Psikometrik.

Kemudian hanya calon-calon yang lulus Ujian Psikometrik sahaja akan dipanggil ke Ujian Fizikal, Pancaindera dan Kecergasan.

Tahniah!!! jika anda terpilih.... tapi bersediakah anda untuk menghadapi peperiksaan online tersebut. Pasti anda buntu untuk mencari rujukan ataupun panduan apatah lagi contoh soalan peperiksaan online.

Usah risau kami sedia membantu anda untuk menghadapi peperiksaan ini, telah beribu kami bantu sejak tahun 2009 lagi hingga kini. Lihat sahaja blog ini semua panduan, rujukan dan contoh soalan peperiksaan online kami sediakan untuk anda.

Bagi Peperiksaan Online PSEE Penolong Juruaudit Gred W29 anda boleh gunakan rujukan ini. Sesuai untuk sesi PEPERIKSAAN ONLINE MEMASUKI PERKHIDMATAN AWAM (PPSE) untuk exam Kerajaan Pusat dan Negeri untuk tahun 2021

Untuk peperiksaan khas PSIKOMETRIK, rujukan ini TIDAK SESUAI. Sekiranya dipanggil ke sesi Psikometrik, anda boleh gunakan rujukan khas melalui link RUJUKAN PSIKOMETRIK (klik sini).

Nak Guna RUJUKAN APA tahun 2021?

Untuk kebanyakan perjawatan terutamanya Gred 29 & 41 Tim Infokerjaya sediakan rujukan khusus jawatan. Tetapi untuk jawatan yang tak pernah ada exam online sebelum ini, anda boleh gunakan rujukan SPESIFIK SEKSYEN ini.

Rujukan ini adalah rujukan pantas tanpa nota khusus. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk anda faham bagaimana soalan ditanya setiap seksyen.

EXAM JURUAUDIT W29 

Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Penolong Juruaudit Gred W29

Exam ini dijadualkan pada 19 OGOS ini dengan format 2 SEKSYEN 

> Daya Menyelesaikan Masalah 
> Kefahaman Bahasa Inggeris 

BILA JUALAN DI BUKA? 

Buka: 15 OGOS (10 AM) Tutup: 18 OGOS (11.59 PM)

PREVIEW COPY EXAM PENOLONG JURUAUDIT GRED W29


Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S19
Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Catat Ulasan for "Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Penolong Juruaudit Gred W29"