Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Rahsia Resume Kerja

gambar
RM80.00 RM40.00 Edisi Terkini
Tahukah anda, antara punca 367,000 orang masih gagal mendapatkan pekerjaan adalah kerana tidak tahu menghantar RESUME yang memikat majikan! 
Anda Berpotensi Tinggi Untuk Tidak Mendapat Kerja Jika Tidak Terus Membaca Apa Yang Bakal Kami Dedahkan.
Buat masa sekarang, masalah pekerjaan antara masalah yang semakin meruncing di kalangan anak-anak muda di Malaysia. Sekarang, bukan senang nak dapat pekerjaan walaupun anda memiliki segulung ijazah daripada Universiti dari luar negara sekalipun! 
Ya, benar! Saingan untuk mendapat kerja semakin sengit! Tak seperti dahulu. Dahulu, masuk universiti sahaja dah pasti akan memperolehi kerja sebaik saja menamatkan pengajian. Malah belum tamat di tahun akhir sudah ada tawaran pekerjaan yang datang.. 
Itu dulu…. Sekarang sudah jauh berbeza! Masuk universiti belum tentu menjamin pekerjaan buat anda. Setiap tahun, berapa ramai yang menamatkan pengajian dari universiti? Sudah tentu ramai bukan? Ya, berpuluh ribu, malah ratusan ribu yang menamatkan pengajian pada setiap tahun dan mereka juga turut mencari kerja bersama-sama anda. 
Semua orang mencari kerja selepas tamat pengajian mereka. Sudah tentu mereka mahukan kerja yang setaraf dengan kelayakan mereka…. Sudah tentu anda bermimpi ngeri membayangkan persaingan yang bakal anda hadapi. 
Bukan seorang yang anda hadapi, tapi ribuan orang. Semuanya mahukan kerja yang anda inginkan. 1000 orang berebut-rebut 1 kekosongan jawatan sahaja! Susah benar nak dapat kerja…
Rahsia Resume Kerja
ATAU TERUS 
Pesan Sekarang