Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19

Rujukan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) telah mengeluarkan tarikh bagi Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) bagi jawatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19 bagi mengisi kekosongan jawatan di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan. Peperiksaan Online tersebut akan diadakan pada 3 September 2021 bermula jam 3:00 petang - 4:00 petang.

Untuk itu anda boleh membuat semakan Peperiksaan Online memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE), Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19 pada pautan di bawah:

Semakan


Calon-calon yang lulus Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19 sahaja akan dipanggil ke Ujian Psikometrik.

Kemudian hanya calon-calon yang lulus Ujian Psikometrik sahaja akan dipanggil ke Ujian Fizikal, Pancaindera dan Kecergasan.

Tahniah!!! jika anda terpilih.... tapi bersediakah anda untuk menghadapi peperiksaan online tersebut. Pasti anda buntu untuk mencari rujukan ataupun panduan apatah lagi contoh soalan peperiksaan online.

Usah risau kami sedia membantu anda untuk menghadapi peperiksaan ini, telah beribu kami bantu sejak tahun 2009 lagi hingga kini. Lihat sahaja blog ini semua panduan, rujukan dan contoh soalan peperiksaan online kami sediakan untuk anda.

Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19

Rujukan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19.

Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
PREVIEW COPYjoin telegram

Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Catat Ulasan for "Contoh Soalan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19"