Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) telah mengeluarkan tarikh bagi Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) bagi jawatan Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19 bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Perkhidmatan Awam dan Kementerian Kesihatan Malaysia Serta Pelbagai Kementerian/Jabatan (Sabah dan Sarawak). Peperiksaan Online tersebut akan diadakan pada 19 Ogos 2020 bermula jam 10.00 pagi hingga11.00 pagi.

Untuk itu anda boleh membuat semakan Peperiksaan Online memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE), Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19 pada pautan di bawah:

Semakan


Calon-calon yang lulus Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19 sahaja akan dipanggil ke Ujian Psikometrik.

Kemudian hanya calon-calon yang lulus Ujian Psikometrik sahaja akan dipanggil ke Ujian Fizikal, Pancaindera dan Kecergasan.

Tahniah!!! jika anda terpilih.... tapi bersediakah anda untuk menghadapi peperiksaan online tersebut. Pasti anda buntu untuk mencari rujukan ataupun panduan apatah lagi contoh soalan peperiksaan online.

Usah risau kami sedia membantu anda untuk menghadapi peperiksaan ini, telah beribu kami bantu sejak tahun 2009 lagi hingga kini. Lihat sahaja blog ini semua panduan, rujukan dan contoh soalan peperiksaan online kami sediakan untuk anda.

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19

Untuk mendapatkan rujukan dan juga contoh soalan Peperiksaan Online PSEE Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19 ini sila isi emel dan nama anda di bawah. Kami akan hubungi anda dalam masa terdekat. Jualan akan dibuka pada 15 - 18 Ogos 2020 ini.

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19


PREVIEW COPY


Subscribe

* indicates required

Anda juga boleh sertai kami di Telegram kami untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut

Telegram kami

join telegram

Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Catat Ulasan for "Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19"