Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

psee

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) telah mengeluarkan tarikh bagi Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) bagi jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 bagi mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Kesihatan Malaysia. Peperiksaan Online tersebut akan diadakan pada 23 Julai 2020 bermula jam 10.00 pagi hinggan 11.00 pagi.

Untuk itu anda boleh membuat semakan Peperiksaan Online memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE), Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 mengisi kekosomgan di Jabatan Imigresen Malaysia pada pautan di bawah:


Calon-calon yang lulus Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 sahaja akan dipanggil ke Ujian Psikometrik.

Kemudia hanya calon-calon yang lulus Ujian Psikometrik sahaja akan dipanggil ke Ujian Fizikal, Pancaindera dan Kecergasan.

Tahniah!!! jika anda terpilih.... tapi bersediakah anda untuk menghadapi peperiksaan online tersebut. Pasti anda buntu untuk mencari rujukan ataupun panduan apatah lagi contoh soalan peperiksaan online.

Usah risau kami sedia membantu anda untuk menghadapi peperiksaan ini, telah beribu kami bantu sejak tahun 2009 lagi hingga kini. Lihat sahaja blog ini semua panduan, rujukan dan contoh soalan peperiksaan online kami sediakan untuk anda.

Format Peperiksaan Online ini Ada dua seksyen iaitu:
  • Seksyen A: Daya Menyelesaikan Masalah
  • Seksyen B: Kefahaman Bahasa Inggeris

Untuk mendapatkan rujukan dan juga contoh soalah Peperiksaan Online Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 ini sila klik pautan di bawah:

Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

1 ulasan for "Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11"