Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Cara Buat Duit dengan Affiliate

Cara Buat Duit dengan Affiliate
Selepas sekian lama rahsia ini dipendam, kali ini tidak lagi..Kami Bongkarkan Strategi Affiliate & Niche Yang Boleh Bantu Anda Jana Income 4-5 Angka. Mereka sudah terima 5 angka, lepas ni peluang anda pula!

Sebelum pergi lebih jauh, anda perlu lihat dahulu potensi affiliate marketing di Malaysia.

Apa itu affiliate marketing?


Affiliate marketing ialah satu kaedah pemasaran yang membantu anda menjana komisen sebagai wakil jualan suatu produk.

Anda buat promosi produk yang anda mahu. Apabila anda berjaya buat jualan, anda akan menerima komisen daripada pemilik produk. Simple kan?

Affiliate marketing sudah lama muncul tetapi masih ramai yang belum tahu mengenai teknik pemasaran ini dengan mendalam.  Maka, ramai otai-otai affiliate mampu menjana puluhan ribu komisen setiap kali pelancaran produk.

Sekarang dah 2020, masih relevan ke affiliate ni?


Sejak zaman 1990-an, soalan ini kerap kali ditanya. Adakah ianya masih relevan? Adakah masih mampu menjana ribuan ringgit dengan affiliate? 

Ianya bukan sekadar relevan, ianya EVERGREEN!

Di Malaysia sahaja ramai orang yang dah jana income 4-5 angka sebulan hanya dengan menjadi affiliate. 

Jika di luar negara, bukan sekadar 4-5 angka, malah ada yang jadi jutawan (well, pasaran mereka luas, satu dunia mereka boleh jual produk tu)

Itu ialah gambaran potensi yang mampu dicapai sebagai seorang affiliate. Berikut ialah beberapa hasil ‘income’ 5 angka daripada affiliate marketing.

carta affiliate

Zaman sekarang semuanya digital Semua perkara nak digital termasuklah panduan video & buku. Semuanya akan jadi digital dalam bentuk video course & ebook.

Lebih mudah anda nak jana income sebagai affiliate!


Apabila ada orang hasilkan panduan dalam bentuk video atau ebook, mereka pastinya mahu affiliate promosikan produk tersebut untuk dapatkan lebih banyak jualan.

Itu ialah peluang anda! Anda boleh jadi affiliate untuk apa sahaja produk digital yang ada di pasaran. 

Namun tak semua affiliate mampu menjana komisen yang tinggi. Ada yang tak mampu menjana sebarang komisen ketika pelancaran produk.  Kenapa?

Berikut ialah beberapa masalah yang berlaku dalam dunia affiliate


masalah affiliate

Jangan risau, hari ini anda akan tahu tentang produk, strategi & niche yang betul untuk jana income.

Tak perlu lagi pilih niche…


Hari ini anda akan lihat sendiri betapa besarnya potensi untuk anda jana income sebagai affiliate dalam niche yang evergreen & jarang dibuat di Malaysia.

Sebelum tu, anda lihat dahulu pendapatan ejen affiliate yang mempromosikan produk dalam niche ‘RAHSIA’ ni.

Ini Ialah Hasil Niche + Produk + Strategi Yang Betul Mereka mampu menjana sehingga RM91,810 hanya dengan menjadi affiliate bagi niche ini.

bonus affilate

bonus

Jika anda teruja melihat hasil di atas, maka anda juga mungkin berpeluang untuk mendapatkan hasil seperti itu

Jom Sertai Kami.... Percuma sahaja...


Sertai Kami Sebagai Affiliate Dalam Tim InfoKerjaya & Mula Menjana Pendapatan Dalam Niche Kerjaya

jom sertai kami

Untuk Maklumat Lanjut Terus Klik Button di bawah :

Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Post a Comment for "Cara Buat Duit dengan Affiliate"

Untuk Mendapatkan Info Terkini, Sila Tinggalkan Emel Anda :