Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Affiliate Kickstart

gambar
gambar 1
gambar 2

RM50.00
RM25.00
Promo

Nak buat duit kat internet ni banyak cara. Tapi antara yang memang boleh buat ni kita jadi ejen lah. Senang sebab tak yah nak simpan barang. Satu keja simpan barang pastu tak laku. Nangis bucu katil la. Sedu sedan :p

Ok sambung balik keje ejen ni.

Keja kita cari mereka yang ada masalah dan cadangkan produk yang kita jual tu untuk bantu selesaikan masalah diaorang.

Contoh kalau orang tu nak kurus, kita cari produk kuruskan badan dan cadang kat dia. Tak kira la makanan ke, kursus online ke, sistem diet ke.

Asalkan ada orang buat produk tu dan kita boleh daftar jadi ejen, SETTLE masalah.

Banyak ja produk. Kena rajin cari la. Tapi kena hati2 la. Jangan yang buat produk tu tipu tak bayar komisen kita dah ler. Hadoi!

Eh ni lain sikit. Ada eBook yang jualan ejen diaorang power. Produk juga tapi jenis digital.

Kira ni macam lubuk rahsia la. Underground punya. Cuba semak kat sini;



Pesan Sekarang