Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) Malaysia telah membuka Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19 untuk mengisi kekosongan di Pejabat Ketua Pendaftar Mahkamah Persekutuan.

Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19 ini akan dijalankan pada 13 Februari 2020.

exam online

Calon boleh membuat semakan online  Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19 ini di bawah;


Adakah anda terpilih tahiah!!!.... tapi bersediakah anda untuk menghadapi peperiksaan online tersebut. Pasti anda buntu untuk mencari rujukan ataupun panduan apatah lagi contoh soalan peperiksaan online.

Usah risau kami sedia membantu anda untuk menghadapi peperiksaan ini, telah beribu kami bantu sejak tahun 2009 lagi hingga kini. Lihat sahaja blog ini semua panduan, rujukan dan contoh soalan peperiksaan online kami sediakan untuk anda.

Sebelum itu anda perlu meninggalkan nama dan emel anda di bawah atau join telegram kami di bawah. Jadilah yang pertama untuk mendapatkan rujukan peperiksaan online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19. Kami akan hubungi anda bila ia akan dilancarkan nanti.

nota pembantu tadbir L19

FORMAT EXAM:

Seksyen A: Daya Menyelesaikan Masalah
Seksyen B: Kefahaman Bahasa Inggeris

Jualan dibuka: 9 FEBRUARI 2020 (10 AM)
Jualan ditutup: 12 FEBRUARI 2020 (11.59PM)

Boleh terus membuat tempahan pada pautan di bawah:

soalan PT L19

* Perlu diisi
[##telegram## JOIN TELEGRAM RUJUKAN EXAM SPA ]


Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

1 comment for "Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19"