Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) Malaysia telah membuka Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19 untuk mengisi kekosongan di Mahkamah Persekutuan Malaysia.

Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19 ini akan dijalankan pada 3 November 2021 bermula jam 2:00 petang hingga 3:00 petang.

exam online

Calon boleh membuat semakan online  Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19 ini di bawah;


Adakah anda terpilih tahiah!!!.... tapi bersediakah anda untuk menghadapi peperiksaan online tersebut. Pasti anda buntu untuk mencari rujukan ataupun panduan apatah lagi contoh soalan peperiksaan online.

Usah risau kami sedia membantu anda untuk menghadapi peperiksaan ini, telah beribu kami bantu sejak tahun 2009 lagi hingga kini. Lihat sahaja blog ini semua panduan, rujukan dan contoh soalan peperiksaan online kami sediakan untuk anda.

Sebelum itu anda perlu meninggalkan nama dan emel anda di bawah atau join telegram kami di bawah. Jadilah yang pertama untuk mendapatkan rujukan peperiksaan online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19. Kami akan hubungi anda bila ia akan dilancarkan nanti.

nota pembantu tadbir L19

FORMAT EXAM:

Seksyen A: Daya Menyelesaikan Masalah
Seksyen B: Kefahaman Bahasa Inggeris

Jualan dibuka: Akan datang
Jualan ditutup: Akan datang

Boleh terus membuat tempahan pada pautan di bawah:

soalan PT L19

Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

1 ulasan for "Contoh Soalan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Undang-Undang) Gred L19"