Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Contoh Soalan Peperiksaan Online Juruteknik Komputer FT19

Contoh Soalan Peperiksaan Online Juruteknik Komputer FT19

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) Malaysia telah membuka Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Jurutera Komputer Gred FT19 untuk mengisi kekosongan di Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU) serta di Pelbagai Kementerian/Jabatan.

Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Juruteknik Komputer FT19 ini akan dijalankan pada 13 Februari 2020.

Calon boleh membuat semakan online  Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Juruteknik Komputer FT19 ini di bawah;


Adakah anda terpilih tahiah!!!.... tapi bersediakah anda untuk menghadapi peperiksaan online tersebut. Pasti anda buntu untuk mencari rujukan ataupun panduan apatah lagi contoh soalan peperiksaan online.

Usah risau kami sedia membantu anda untuk menghadapi peperiksaan ini, telah beribu kami bantu sejak tahun 2009 lagi hingga kini. Lihat sahaja blog ini semua panduan, rujukan dan contoh soalan peperiksaan online kami sediakan untuk anda.

Sebelum itu anda perlu meninggalkan nama dan emel anda di bawah atau join telegram kami di bawah. Jadilah yang pertama untuk mendapatkan rujukan peperiksaan online juruteknik komputer FT19. Kami akan hubungi anda bila ia akan dilancarkan nanti.

Format Peperiksaan bagi Juruteknik Komputer FT19 ada dua seksyen iaitu Pengetahuan Am dan Daya menyelesaikan masalah. Anda boleh guna rujukan di bawah sebagi rujukan:


* Perlu diisi
[##telegram## JOIN TELEGRAM RUJUKAN EXAM SPA ]


Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Catat Ulasan for "Contoh Soalan Peperiksaan Online Juruteknik Komputer FT19"