Rujukan Pembantu Tadbir Kewangan W19

Dapatkan rujukan dan panduan untuk peperiksaan online Pembantu Tadbir Kewangan W19 di sini...

Peperiksaan Online Pembantu Tadbir Kewangan W19

Peperiksaan Online Pembantu Tadbir Kewangan Gred W19 akan berlangsung pada 22/11/2019 ini nanti.

Terdapat dua seksyen untuk peperiksaan online pembantu tadbir kewangan W19 ini iaitu:

a) Daya menyelesaikan masalah - 25 minit
b) Kefahaman Bahasa Inggeris - 20 minit

Sempat ke untuk study semua nih.... biasa yang akan terjadi bila tiada panduan

Tak Tahu Format
Hadir exam terkejut tengok soalan. Di luar jangkaan. Memang la Dah tak tahu format dan contoh soalan. Nak jawab SPM dulu pun berapa banyak contoh soalan anda studi?

Tak Cukup MASA!
Kalau persediaan tak cukup memang akan ambil masa lama jawab exam sebab kena fikir banyak benda! Tapi kalau persediaan 'cun', no problem!

Tak TerKEJAR!
NAk buat persediaan tapi tak tahu nak mula kat mana. Tau-tau esok dah exam. Memang kelam kabut dibuatnya. Tak terkejar!

Silap Persediaan
Dah studi tapi terkeluar dari skop! Membuta tuli. Patut fokus apa yang berkaitan ja. Bukan perlu studi dan hafal semua perlembagaan Malaysia!

Jangan risau untuk Peperiksaan Online Pembantu Tadbir Kewangan W19 ini kami ada menyediakan rujukan dan panduannya. Kami mahu anda berjaya...

Berminat sila tinggal nama dan emel anda di bawah, keluar saja panduan tersebut kami akan terus hubungi anda...

Subscribe

* indicates required






COMMENTS

Name

Contoh Soalan,36,Exam SPA,52,Info Terkini,102,Jawatan Kosong,3,Kerajaan,29,Kerjaya,42,Panduan,47,Peperiksaan Online,17,Psikometrik,4,Seksyen A B C,2,Swasta,42,Temu Duga,17,
ltr
item
Panduan Exam SPA Online: Rujukan Pembantu Tadbir Kewangan W19
Rujukan Pembantu Tadbir Kewangan W19
Dapatkan rujukan dan panduan untuk peperiksaan online Pembantu Tadbir Kewangan W19 di sini...
https://1.bp.blogspot.com/-jCt_5cBo3DE/XcjhNybNnCI/AAAAAAAAdHk/QOisIlZ39aQsFuW8bMKbACKCcR98iZQrgCLcBGAsYHQ/s640/pexels-photo-938965.jpeg.jpeg
https://1.bp.blogspot.com/-jCt_5cBo3DE/XcjhNybNnCI/AAAAAAAAdHk/QOisIlZ39aQsFuW8bMKbACKCcR98iZQrgCLcBGAsYHQ/s72-c/pexels-photo-938965.jpeg.jpeg
Panduan Exam SPA Online
https://www.examspa.info/2019/11/rujukan-pembantu-tadbir-kewangan-w19.html
https://www.examspa.info/
https://www.examspa.info/
https://www.examspa.info/2019/11/rujukan-pembantu-tadbir-kewangan-w19.html
true
2143333671180774224
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content