Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Rujukan Pembantu Tadbir Kewangan W19

Peperiksaan Online Pembantu Tadbir Kewangan W19

Peperiksaan Online Pembantu Tadbir Kewangan Gred W19 akan berlangsung pada 22/11/2019 ini nanti.

Terdapat dua seksyen untuk peperiksaan online pembantu tadbir kewangan W19 ini iaitu:

a) Daya menyelesaikan masalah - 25 minit
b) Kefahaman Bahasa Inggeris - 20 minit

Sempat ke untuk study semua nih.... biasa yang akan terjadi bila tiada panduan

Tak Tahu Format
Hadir exam terkejut tengok soalan. Di luar jangkaan. Memang la Dah tak tahu format dan contoh soalan. Nak jawab SPM dulu pun berapa banyak contoh soalan anda studi?

Tak Cukup MASA!
Kalau persediaan tak cukup memang akan ambil masa lama jawab exam sebab kena fikir banyak benda! Tapi kalau persediaan 'cun', no problem!

Tak TerKEJAR!
NAk buat persediaan tapi tak tahu nak mula kat mana. Tau-tau esok dah exam. Memang kelam kabut dibuatnya. Tak terkejar!

Silap Persediaan
Dah studi tapi terkeluar dari skop! Membuta tuli. Patut fokus apa yang berkaitan ja. Bukan perlu studi dan hafal semua perlembagaan Malaysia!

Jangan risau untuk Peperiksaan Online Pembantu Tadbir Kewangan W19 ini kami ada menyediakan rujukan dan panduannya. Kami mahu anda berjaya...

Berminat sila tinggal nama dan emel anda di bawah, keluar saja panduan tersebut kami akan terus hubungi anda...

Subscribe

* indicates required






Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Post a Comment for "Rujukan Pembantu Tadbir Kewangan W19"