Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Peperiksaan Online Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41

rujukan exam PTD m41

MAKLUMAN TERKINI : JADUAL PEPERIKSAAN ONLINE

PEPERIKSAAN ONLINE MEMASUKI PERKHIDMATAN PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41

Tarikh Peperiksaan : 16 Mei 2019 (Khamis)
Masa : 10:00 pagi hingga 12:25 tengah hari

Sila layari laman web :


PERHATIAN :

Calon yang hamil dan mempunyai masalah kesihatan kronik TIDAK DIBENARKAN untuk menduduki Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41. Ini adalah kerana calon-calon yang lulus peperiksaan online sahaja akan dipanggil menduduki Ujian Kecergasan dan Jasmani Kebangsaan (UKJK) yang dijangka bermula pada Julai 2019. Program UKJK ini mengandungi aktiviti lasak yang tidak bersesuaian dan boleh mendatangkan risiko yang besar kepada calon-calon tersebut.

"Segala pemakluman terkini mengenai peperiksaan akan dipaparkan di Portal Rasmi SPA dan Laman Facebook Rasmi SPA semasa peperiksaan dijalankan. Pastikan anda tidak ketinggalan dengan maklumat mutakhir pihak SPA!"

*Semua calon akan menduduki peperiksaan pada sesi dan masa yang sama, bermula pada jam 10:00 pagi hingga 12:25 tengahari.

...................................................

Ya!!! pasti ramai calon yang akan menduduki exam ini. Tapi sudah bersediakah anda???.... jangan risau kami ada menyediakan nota rujukan untuk peperiksaan online pegawai tadbir dan diplomatik gred M41 ini...

Lihat saja laman web ini, kami serius dalam membantu anda lulus dan mendapat kerjaya yang diimpikan..

Sila tinggalkan nama dan emel anda di bawah ini. Sebaik sahaja nota rujukan keluar, kami akan terus menghubungi anda, jadikan anda yang pertama mendapatkan Nota Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41.


Nama anda
Emel anda


Atau boleh terus dapatkan di sini ;

[RUJUKAN PEPERIKSAAN PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK M41]
Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Catat Ulasan for "Peperiksaan Online Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41"