Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Rujukan Peperiksaan Online Akauntan Gred WA41

Soalan Peperiksaan Online Akauntan Gred WA41

MAKLUMAN TERKINI : JADUAL PEPERIKSAAN ONLINE

PEPERIKSAAN ONLINE MEMASUKI PERKHIDMATAN AKAUNTAN GRED WA41

PERHATIAN :

Segala pemakluman terkini mengenai peperiksaan yang berlangsung akan dipaparkan di Portal SPA dan Laman Facebook SPA di https://www.facebook.com/SPAMalaysia.gov/ semasa peperiksaan dijalankan. Kedua-dua pautan ini boleh diakses walaupun tanpa akaun yang aktif. Pastikan anda tidak ketinggalan dengan maklumat mutakhir pihak SPA!

*Semua calon akan menduduki peperiksaan pada sesi dan masa yang sama, bermula pada jam 8:00 malam hingga 9:40 malam.

Tahniah kepada calon yang mendapat tawaran menduduki Exam Akauntan Gred WA41. Pasti anda tercari-cari mana nak dapatkan tips, rujukan, panduan, contoh soalan dan latih tubi peperiksaan online memasuki perkhidmatan akauntan gred WA41.

Kali terakhir SPA membuka Exam Akauntan WA41 ini pada November 2017. Ketika itu peperiksaan dijalankan secara bertulis di dewan yang telah ditetapkan

Jangan risau kami ada apa yang anda perlukan itu, sejak tahun 2009, pakej rujukan dari kami telah membantu ramai calon berjaya. Tak percaya? Anda boleh lihat di ruangan testimoni antara mereka yang telah berjaya sebelum anda.

TESTIMONI CALON EXAM SPA

Jika anda calon EXAM ONLINE ini...

Satu perkara yang anda kena sedar, anda bakal bersaing dengan ribuan calon lain untuk merebut jawatan AKAUNTAN WA41. Yang bakal membezakan anda dengan calon lain adalah, bagaimana persediaan anda untuk menghadapi peperiksaan ini. Anda sampai ke sini pastinya kerana anda sedang melakukan persediaan untuk berjaya nantikan? TAHNIAH untuk anda kerana usaha tersebut telah membawa anda ke sini!

Sila tinggalkan nama dan emel anda di bawah ini untuk kami hubungi anda semula agar anda mudah mendapat info terkini daripada kami.

RUJUKAN EXAM AKAUNTAN WA41

Rujukan Peperiksaan Online Akauntan Gred WA41

Sila Tinggalkan Nama dan Emel Anda di Sini...

* Perlu diisi

Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Post a Comment for "Rujukan Peperiksaan Online Akauntan Gred WA41"

Untuk Mendapatkan Info Terkini, Sila Tinggalkan Emel Anda :