Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN

Peperiksaan online untuk Jawatan Kosong Pegawai Eksekutif Gred 41 Di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) ini akan diadakan pada (Update) bagi mengeisi kekosongan seperti berikut :

Senarai Jawatan Kosong Di LHDNM
  • PEGAWAI EKSEKUTIF (KEJURUTERAAN) GRED 41
  • PEGAWAI EKSEKUTIF (PERAKAUNAN) GRED 41  
  • PEGAWAI EKSEKUTIF (PERUNDANGAN) GRED 41 
  • PEGAWAI EKSEKUTIF (TEKNOLOGI MAKLUMAT) GRED 41 
  • PEGAWAI EKSEKUTIF (PENTADBIRAN) GRED 41
Tarikh memohon jawatan di atas telah tamat pada (Upadte) yang lalu, kini LHDN telah membuat panggilan menduduki peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN kepada yang telah terpilih. 

Nama calon yang berjaya untuk menduduki peperiksaan online LHDNM dan disenarai pendek temu duga akan dimaklumkan di Portal Rasmi LHDNM (ruangan “Kerjaya”). Keputusan adalah muktamad.

Calon yang disenarai pendek untuk menghadiri temuduga dikehendaki mendapatkan surat pengiktirafan kelayakan melalui laman:-

SEMAKAN

Tahniah kepada yang terpilih untuk memasuki peperiksaan tersebut. Bakal calon yang menduduki peperiksaan Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN pastinya tercari-cari sumber rujukan bagi menghadapi peperiksaan ini. 

Untuk peperiksaan online kali ini ada sedikit tambahan, biasanya hanya dua bahagian sahaja iaitu Pengetahuan am dan daya menyelesaikan masalah, kini bertambah satu bahagian iaitu kefahaman Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris... hmmmm nampaknya agak sukar exam kali ini.

Jangan risau kami ada menyediakan panduan, rujukan dan Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN ini. Berminat sila tinggalkan emel anda di bawah ini, anda akan dihubungi setelah rujukan tersebut dikeluarkan nanti.

Sila Tinggalkan Nama dan Emel Anda di Sini...

* Perlu diisi

Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 jawatan khas Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). Peperiksaan dijadualkan pada (Upadte). Jualan akan dilangsungkan (Upadate)


PANDUAN EXAM EKSEKUTIF 41
Admin
Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

Catat Ulasan for "Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN"