Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan: Khas buat anda yang ingin berkeja di sektor kerajaan tetapi tidak tahu caranya. Dibongkarkan “Rahsia Sulit” bagaimana untuk lulus temuduga kerja kerajaan dengan mudah tanpa menggunakan sebarang “kabel”.
Sejak Feb 2009, sudah ramai yang telah berjaya dengan menggunakan rahsia ini. Tak percaya? terus bacaan hingga habis… Pelbagai jawatan dari terendah hingga peringkat tertinggi mereka telah berjaya, anda bagaimana?
Sebelum berjaya memasuki sektor awam, ada halangan terbesar yang perlu dilalui oleh semua orang. Iaitu TEMUDUGA…Sebelum anda hadir temuduga, sedikit soalan buat anda.

Adakah anda pernah mengalami masalah seperti berikut?

Sering dipanggil menghadiri temuduga di sektor awam, tapi dapatnya tak pernah sekalipun.
 • Sudah mengisi borang permohonan kerja di sektor awam berulang – ulang kali, tapi masih tidak dipanggil – panggil menghadiri temuduga.
 • Anda baru menghabiskan pengajian di sekolah/universiti, dan risau untuk menghadiri temuduga kerana langsung tiada pengalaman temuduga.
 • Anda pernah datang temuduga, tapi bila sampai di tempat temuduga, anda berpatah balik…Takut sangat!
 • Anda tercari – cari panduan untuk persediaan temuduga kerja kerajaan, tapi tidak menjumpainya.
 • Anda tak tahu apa nak jawab semasa disoal oleh panel penemuduga kerja kerajaan. Terkebil – kebil mata anda….blur!
 • Anda ditanya soalan ‘killer’ oleh panel penemuduga, mati akal anda dibuatnya..
 • Anda serang dibayangi mitos – “nak masuk gov kena ada kabel”. Inilah fikiran songsang yang selama ini menghantui anda!
 • Anda lemah bahasa Inggeris, dan anda sangat takut sekiranya panel penemuduga menyoal anda dalam bahasa tersebut!
 • Anda menunggu masa dibuang kerja di syarikat anda bekerja, kerana syarikat nak bankrup…Anda benar – benar risau...
 • Anda ingin tahu apa soalan – soalan yang sering ditanya oleh panel penemuduga kerja kerjaan, tapi anda tak tahu bagaimana nak ketahuinya…
Dan bermacam – macam problem lagi yang bermain – main dalam fikiran anda…(tak perlu diceritakan semuanya – 10 page tak habis:)
  Ya, itu baru sekelumit dari masalah yang sedang melanda rakan – rakan kita yang ingin mencari kerja di sektor awam. Bukan senang nak dapat kerja di sektor awam ini jika anda tidak tahu rahsianya…Mungkin anda akan berkata ” tiada rahsia – rahsianya, dipanggil temuduga, datang, dan jawab je apa – apa soalan yang ditanya”. Adakah anda pasti dengan melakukan itu saja anda mampu berjaya dapatkan kerja yang anda idam – idamkan, iatu kerja kerajaan?

  Anda silap!

  Ianya tidak semudah anda sangkakan..Oleh sebab itulah laporan ini ditulis khas buat anda. Ianya disediakan khas untuk membantu orang seperti anda yang sememangnya menginginkan kerjaya di sektor awam sebagai kerjaya tetap.

  Kini anda tak perlu risau lagi…

  Kini anda tidak perlu pening-peningkan kepala memikirkan “bagaimana la aku nak lulus temuduga ni yer?”. Kerisauan dan ketakutan anda akan saya selesaikan kerana saya bukannya menyediakan “kabel besar” yang boleh menjamin anda lulus temuduga tersebut tetapi kaedah-kaedah dan teknik-teknik rahsia yang terbukti berkesan yang dapat membantu anda lulus temuduga. Insyallah...
  Adakah anda tidak sabar lagi ? Oleh itu, saya bongkarkan rahsia ini kepada anda yang benar-benar ingin bekerja di sektor awam dimana ianya adalah kerja yang diidam-idamkan oleh anda selama ini…
  Sebelum anda membaca laporan ini, sudah lebih 8000 orang telah mendapatkan pakej informasi bernilai tinggi ini. Anda lihat saja bukti mereka yang telah mendapatkan panduan ini.

  Bagaimana ebook ini boleh membantu anda?

  • Ianya ditulis dengan bahasa mudah difahami dan mudah dipraktikkan tidak kira samada anda berkelulusan SPM ke, Diploma ke, Ijazah atau ada ‘master’ sekalipun.
  • Ianya menjimatkan masa anda dalam membuat persediaan temuduga di mana anda tidak perlu buang masa masih tercari-cari tips temuduga lain yang belum tentu sesuai dengan anda.
  • Panduan langkah demi langkah yang mudah diikuti bagaimana membuat persediaan temuduga dari A – Z. Sebelum temuduga, semasa temuduga, hinggalah ke akhir temuduga.
  • -Berbagai-bagai rahsia untuk menjadi kelihatan hebat semasa hari temuduga yang tidak diketahui oleh ramai orang akan didedahkan kepada anda.
  • Ianya sesuai bagi mana-manapun temuduga tidak kira apa jawatan yang anda pohon.
  • Ianya proven/terbukti telah membantu ramai orang berjaya dalam temuduga dengan panduan ini.

  Untuk maklumat lanjut dan tempahan sila klik link di bawah:

   tempahan
  Admin
  Admin Admin kepada beberapa blog dan website, bermula sejak tahun 2009. Menyediakan perkhidmatan membina blog/website. Terima kasih atas kunjungan anda...

  Catat Ulasan for "Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan"